Om os
Hjem > Om os

Qinyue Home Textile Co, LTD er et professionelt hjem tekstilproduktion specialiseret i produktion og salg af silke produkter, og integrere uafhængig forskning og udvikling, produkt produktion og salg.


Med rige erfaringer inden for produktion og salg til top Home Textil mærke og med ånden af Doers som virksomhedens kerneværdi, byggede tre eksperter, der arbejdede inden for tekstilindustrien i mere end ti år Qinyue i 2013. Qinyue fokuserer på hjemme tekstiler og produkterne er hovedsagelig herunder silke strøelse, silke madras, uld dyne, bambus fiber produkter og silke strøelse sæt. Samtidig forsøger Qinyue også at fremme børns sunde liv og lave silkebeklædning, sovepose til børn.


Efter fire års udvikling har Qinyue bygget vores eget kerneteam af forsknings- og udviklingshold, produktionshold og salgsteam, hvilket i høj grad bidrager til Qinyues stærke markedskonkurrenceevne. Qinyue ejer nu to tekstilmærker af QINYUE og QINYUE SOUTH. Qinyue produkter eksporteres til Europa, USA, Rusland og andre lande. Det, vi bestræber os på, er at basere os på det lokale, ansigt til globale og produkt af høj kvalitet, pålidelige og sunde tekstilprodukter, og levere høj kvalitet og professionel service for at hjælpe vores globale kunder og partnere til at lykkes.


På grund af det store udvalg af udfordringer fra markedet og hele branchen insisterer Qinyue altid på vores egen vej, med banebrydende ånd og med den første vilje til at omfavne de nye ideer og fremme med tiden.