100% bomuld dækker behagelig silkefyldt tæpper

100% bomuld dækker behagelig silkefyldt tæpper

Vare: Silkefyldt dyne Traditionelt udformet til de højeste standarder, vil vores silkefyldte dyner give dig den perfekte luksusnat søvn - lige i dit eget hjem. Ikke kun er vores silkefyldte dyner utroligt luksuriøse, de er også hypoallergeniske og naturligt støvbestandige, ...

Send forespørgselChat nu
Produktdetaljer

Vare: 100% bomuld dækker behagelig silkefyldt talsmagasin


100% bomuldsbetræk behageligt silkefuldt tæpper er et vidunderligt valg for dig. Det kan tilbyde kunderne den fremragende følelse, du aldrig har haft før. Med silke quiltet kan du få en god nats søvn. Silketynet / dynen lavet af høj tråd tæller stof og fyldt med ægte naturlig silke.


Traditionelt udformet til de højeste standarder, vil vores silkefyldte dyner give dig den perfekte luksus nats søvn - lige i dit eget hjem.
Ikke kun er vores silkefyldte dyner utroligt luksuriøse, de er også allergivenlige og naturligt støvmidresistente, hvilket gør dem velegnede til mange allergier og astma-lidelser.
Vores dunfødte silkefuld dyner fås i to forskellige vægte, der holder din temperatur reguleret hele natten, uanset årstiden. Uanset om du leder efter en ny sommer eller hele året dyne, har vi den perfekte silkefyldte dyne til dig.


Shell stof: 100% bomuld

Størrelse: Dobbelt 200 x 200cm eller kunde størrelse

Fyldning: 100% mulberry silke

Filing vægt og sæson: 350gsm / hele året

Certificering: Oeko Textile Standard 100

Kant: Samme stofrør med dobbeltsting

Quilting Mønster: dobbelt diamant

Vaskinstruktioner: Dry Clean anbefales


IMG_6539


IMG_6542


IMG_6545


IMG_6547


IMG_6559Firmaprofil

Jiaxing Qinyue Home Textile blev grundlagt for nogle år siden og har specialiseret sig i at levere hele sortimentet af tekstilprodukter til verdensomspændende kunder. Virksomheden udvikler sig meget hurtigt og har allerede etableret samarbejdsrelationer med kunder i Europa og Nordamerika.

Ofte stillede spørgsmål

  1. 1. Hvorfor vælge os?

    Qinyue har mange års erfaring i håndtering af tekstilvarer. Da vi fremstiller, så du kan blive konkurrencedygtig fra os. Og vi vil gøre vores bedste for at servicere dig med vores højkvalitetsprodukter og den bedste service. Vi glæder os til at høre fra du.

  2. 2. Hvad er din betalingsperiode?

    Vi accepterer T / T og L / C ved syn.

  3. 3. Kan du tilbyde prøver, og hvor lang tid er prøveperioden?

Sikker på, vi er glade for at sende prøver, og vil også returnere prøveafgift, hvis ordren bekræftes. Det vil tage  

Ca. 5 ~ 10 dage for at lave prøver.

Hot Tags: 100% bomuld dækker behagelig silke fyldt talsmanden, Kina, leverandører, fabrikanter, fabrik, engros, brugerdefineret, pris
Relaterede produkter
Undersøgelse